23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AET går från affärsområde till företag.

Fram tills nu har Avancerad Entrèteknik - AET - varit ett av två affärsområden inom Mekankomponenter, men nu tar AET steget till att bedriva verksamheten i företag.

Avancerad Entrèteknik – AET- tar steget till att bedriva verksamheten i företag. Fram tills nu har AET varit ett av två affärsområden inom Mekankomponenter, som 2015 och 2016 blev utnämnt till Superföretag av Veckans Affärer. AET och Mekankomponenter (MEKOM) blev 1 Januari 2019 systerbolag inom koncernen Mared Invest.

”Vårt sortiment är automatiska dörröppnare till slag- och skjutdörrar, grind öppnare och trafikreglering med bommar och pollare” informerar Adem Bukaric Vice VD på AET och tillägger ”Vi har även specialdörrar till exempelvis branddörrar och renrum i sjukhus”.

Mared Invest hade en total omsättning på över 150 miljoner kronor 2018 och affärerna ser bra ut för alla syskonen; Avancerad Entréteknik AB, Mekankomponenter S AB, Mared Industrial Engenering AB och Ingenjörsfirman J Mared AB.

”Mycket talar för en fortsatt ljus framtid och förändringen är ett naturligt steg i AET:s expansion.” avslutar Adem.

Har ni frågor om förändringen eller om AET:s framtida verksamhet är ni välkomna att kontakta info@aet.se eller ring oss på 036-38 78 90.

AET:s organisationsnummer är 556987-4554. För övrigt samma adress, telefonnummer, kontaktpersoner, mejladresser och logotyp.

 

Mared EntryTech
Klövergatan 6
561 51 Huskvarna
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569874554

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047