23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webinar den 24 mars!

Effektiva metoder för reparation och skydd av betong i reningsverk

Ett reningsverk är en viktig infrastruktur som är utformad för att ge en långsiktig, kontinuerlig och effektiv rening av vatten så att det kan återanvändas och återföras till miljön. Nedstängning av anläggningen bör helst undvikas, eftersom det är problematiskt att stoppa en reningsprocess.

Avloppsvattnets komplexa natur skapar utmanande problem för den omgivande infrastrukturen. Strukturer måste skyddas och underhållas eftersom de dagligen utsätts för kemiska attacker, slitage, korrosion på grund av kloridskador med mera.

När strukturen har skadats är en grundläggande förståelse av orsakerna avgörande om vi ska kunna reparera och skydda betongen. De svåra förhållandena i reningsverk inkluderar slutna områden eller svåråtkomliga områden, fuktiga ytor och den aggressiva miljön runt strukturerna. Den reparations- och skyddslösning som väljs måste ta itu med alla dessa utmaningar. Dessutom kommer den tid det tar att genomföra renoveringen och hur ofta det är nödvändigt att renovera också att påverkas enormt av den valda lösningen.

Under webbinariet kommer ovanstående utmaningar att diskuteras med fokus på möjliga lösningar. Relevanta referensprojekt kommer också att presenteras som bevis på lösningarna i praktiken.

Presentatör:
• Albert Berenguel – European Industrial Marketing Manager, Master Builders Solutions
• Speciella gäster som vill dela med sig av sina projekt.

Datum: 24 mars kl. 10 (CET)
Språk: Engelska
Längd: Ca. 1 timme + 15 extra minuter för frågor

Lär mer och anmäl dig här!

Master Builders Solutions Sverige AB
Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE559240322301

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.064