23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kemper Tresor Väggskåp

| Medlemsnyhet | Företag Kemper Danmark ApS

Tilluftsskåp med integrerad vatten- och strömförsörjning. Skyddar mot stöld av vatten och kraft Kompakt tillvalsskåp för enfamiljshus med mera

Tidlös design KEMPER TRESOR

Det kompakta tilluftsskåpet för utomhusbruk möjliggör bekväm vatten- och strömförsörjning från samma centrala plats. Elskåpen har olika anslutningsalternativ, t.ex. vatten- och kraftanslutning för 230 V/400 V, kan utökas av kunden till t.ex. gas-, telefon-, antenn- eller avloppsanslutning, både för privat och kommersiellt bruk.

Säkerhet mot stöld av vatten och el Oavsett om det gäller privat, offentligt eller kommersiellt bruk: KEMPER TRESOR är alltid rätt val! Där kraft- och vattenförsörjningen behöver skyddas mot vandalism är TRESOR rätt val. Stöld av kraft och vatten avskräcks, individuell användning säkerställs.

Dessutom hjälper TRESOR till att uppfylla säkerhetskraven mot elektriska stötar i offentliga och kommersiella områden, såsom idrotts- och fritidsanläggningar. Integration i låssystem är också möjlig med ett problem: säkerhetspluggslåset kan konverteras i enlighet därmed. 

Och beroende på byggnadsförhållandena finns TRESOR tillgänglig för installation i eller på väggen. På grund av den kompakta och robusta konstruktionen av TRESOR-enheten finns det en mängd tillämpningar: > i enfamiljshus > pooler och utomhusbad > på campingplatser > klubbhus > i skjuthallar > i skolor och daghem > på sjukhus > i bostadshus av alla slag > i fritidsanläggningar.


Vill du höra mer?


Clausdennis@kemper-group.com
+45 2727 2505
Sales Manager Skandinavien


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Kemper Danmark ApS

Arnold Nielsens Boulevard 72
2650 Hvidovre
Danmark
Kemper Danmark ApS

Kataloger mm.

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078