23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt DOLLE Nordic på NORDBYGG-mässan i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

DOLLE Nordic är i full gång med förberedelserna inför årets NORDBYGG-mässa. Efter att flera mässor har ställts in på grund av Covid-19 är förväntan extra stor, och och årets utställning innehåller fler produktnyheter.

NORDBYGG, Nordeuropas största mässa inom byggbranschen, är en dynamisk mötesplats där möjligheterna är oändliga. Mässan välkomnar över 900 företag som utställare och över 48 000 besökande gäster. På DOLLE Nordics mässmonter C13:48 möts du av ett brett utbud av företagets produktsortiment – däribland de senaste produktlanseringarna. DOLLE Nordics vd Jesper Holm säger så här om årets NORDBYGG-mässa:

-          Efter flera inställda mässor har vi sett fram emot årets mässa extra mycket och särskilt att få träffa våra kunder genom personliga möten. För oss är det ett gyllene tillfälle att synas och höras i branschen.

Ställer ut flera olika produktnyheter
DOLLE Nordics mässmonter kommer att präglas av både välkända klassiker och nya produktlanseringar. Företaget har under våren lanserat flera nya produkter, bland annat nya akustikpaneler, platsbesparande trappor utformade för att ge tillträde till oinredda eller inredda vindsutrymmen samt en ny vindstrappa med saxstege avsedd för särskilt höga vindsutrymmen. Jesper Holm berättar:

-          Vi har ett brett produktsortiment med oss och ser särskilt fram emot att få visa er årets nyheter inom projektförsäljning.

Du hittar DOLLE Nordic i monter C13:48. Här anmäler du dig som besökare till mässan.

Om NORDBYGG
NORDBYGG-mässan har 900 utställande företag, och antalet internationella utställare och besökare har ökat de senaste åren. Mässan äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö den 26–29 april och är norra Europas största mötesplats för bygg- och anläggningsbranschen. Läs mer om NORDBYGG här.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappormodultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckori-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.109