23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vårförvandling med i-CLiPS® terrasstrall från DOLLE Nordic

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

Det unika och patenterade i-CLiPS®-systemet från DOLLE Nordic används flitigt för att både bygga nya och ändra terrasser. Förutom en finish utan synliga skruvar skiljer sig systemet från andra terrasslösningar eftersom det går så enkelt att montera.

Med en önskan om att skapa en terrass som kombinerar estetik och enkel montering används DOLLE Nordics patenterade i-CLiPS® -system flitigt för att både bygga nya och ändra terrasser. Förutom ytans eleganta utseende utan synliga skruvar är det väldigt speciella med i-CLiPS® terrassystemet den snabba monteringstiden som faktiskt är upp till fem gånger kortare än traditionella monteringslösningar.

Ingen kompromiss med kvaliteten
Med en monteringstid som är upp till 5 gånger kortare än traditionella lösningar optimerar i-CLiPS® arbetsflödet utan att kompromissa med kvaliteten. De träslag som finns bland andra i både thermo ask och thermo fyr håller länge och är särskilt utvecklade för just detta system. Träet har genomgått speciella värmebehandlingar som gör det extra tåligt och det är även FSC®- eller PEFC-certifierad och noga utvalt för det nordiska klimatet.

Förutom att i-CLiPS®-systemet går så otroligt snabbt att montera får du en underhållsfri terrassbeläggning där man även i allra högsta grad har tagit hänsyn till produktkvaliteten. Jonas Vagner Larsen, National Key Account Manager, beskriver kvaliteten så här:

-          Även om i-CLiPS® med sin snabba och enkla montering skiljer sig från andra terrasslösningar är det inte en lösning som ska ses som ett enklare alternativ eftersom den varken kompromissar med vare sig kvalitet eller finish. Träet är behandlat med avancerade metoder och är därmed en lösning som kombinerar just finish och enkel montering riktad till slutanvändaren som värdesätter kombinationen av både hög kvalitet, estetik och miljöhänsyn.

Läs mer om i-CLiPS® terrasstrall.

Skräddarsydda vårerbjudanden
i-CLiPS® terrassbeläggning kan användas till större ytor av både privatpersoner och yrkesmän och med våren och tillhörande utomhusprojekt runt knuten presenterar DOLLE Nordic skräddarsydda vår erbjudanden anpassade för det specifika projektet, oavsett om det är för privat eller professionellt bruk. i-CLiPS® säljs både på dolle.se och hos utvalda återförsäljare och det skräddarsydda erbjudandet kan användas på båda ställena. Vill du antingen höra mer om vårt i-CLiPS ®-system eller få ett skräddarsytt vår erbjudande, kontakta oss på info@dolle.se eller tfn 060-190 919.

Fakta om i-CLiPS®:

  • Patenterat monteringssystem för vägg, tak, fasad och terrass
  • Snabb och enkel montering och demontering
  • Elegant yta utan synliga skruvar
  • Exakt avstånd mellan brädorna
  • Enkla anpassningsmöjligheter

FSC® licens: FSC C133799.
PEFC licens: PEFC/09-31-101.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappormodultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078