23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny vindstrappa från DOLLE Nordic tar dig till nya höjder

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

DOLLE Nordic, världsledande inom vindstrappor, har just lanserat en ny vindstrappa i den populära clickFIX®-serien, och genom att nå takhöjder på ända upp till 415 cm ger vindstrappan tillgång till helt nya höjder.

DOLLE Nordic har precis lanserat en ny vindstrappa, clickFIX® vario med saxstege, som gör att du når en takhöjd på ända upp till 415 cm. Trappan kan användas till extra höga vindar, har djupa och halksäkra trappsteg som är bekväma att gå på och saxstegen monteras enkelt med några klick utan specialverktyg tack vare den patenterade clickFIX®-tekniken.

Saxstegen i aluminium finns med 9–14 steg, och vindsluckan finns i 2 olika standardstorlekar. Specialmått kan erbjudas även på förfrågan. Se clickFIX® vario här.

Makalösa takhöjder
DOLLE Nordic, världsledande inom vindstrappor, har en lång historia av utveckling, tillverkning och försäljning av vindstrappor. De tidigare vindstrapporna har haft en takhöjd på maximalt 332 cm, medan vindstrappan clickFIX® vario tar dig till helt nya höjder som inte varit möjliga tidigare. Det här är en lösning som är särskilt lämpad för kommersiella byggnader, och DOLLE Nordics vd Jesper Holm säger så här:

-          clickFIX® vario är den första vindstrappan i vårt sortiment som gör det möjligt att nå en takhöjd på ända upp till 415 cm, och även om trappan förstås även kan användas i privata hushåll är den extraordinära takhöjden en lösning vi har märkt av en särskild efterfrågan på till olika typer av kommersiella byggnader, framför allt i kombination med vår takåtkomst och brandsäkra vindstrappor.

I situationer där en brandsäker vindstrappa behövs kan saxstegen till clickFIX® vario även kombineras med DOLLE Nordics nya brandgodkända vindstrappa REI 60, för att bilda en vindstrappa som både når vindar på ända upp till 415 cm höjd och har 60 minuters brandmotstånd. Se REI 60 VARIO här.

Bekväm och säker
Utöver den speciella takhöjden är clickFIX ® vario också anpassad för att uppfylla behovet av bättre säkerhet, enklare hantering och extra komfort. Saxstegen i aluminium kan enkelt dras ut och fällas ihop, vilket gör vindstrappan extra lätt att använda. För att ge bättre komfort och säkerhet har stegen 11 cm djupa steg, vilket gör den bekväm och säker att gå på.

Enkel installation tack vare clickFIX®-teknik
Det patenterade klicksystemet på DOLLE Nordics clickFIX®-vindstrappor gör att clickFIX® vario enkelt kan monteras med några få klick utan specialverktyg. Vindstrappan består av tre separata komponenter: karm, trappa och vindslucka, och efter montering av karmen och luckan klickas stegen enkelt fast på karmen utan specialverktyg med hjälp av den patenterade klicktekniken.

clickFIX® vario har också ett testat u-värde på 0,49 med dess 76 mm tjocka CPL-belagda vindslucka. clickFIX®-vindstrapporna inklusive clickFIX® vario har marknadens bästa isolering, och jämfört med oisolerade vindstrappor minskar clickFIX®-vindstrapporna hemmets värmeförlust med upp till 86 %.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappormodultrapportakuppgångarräckessystemväggluckori-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.079