23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DOLLE Nordic redo för den finska marknaden

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

DOLLE Nordic, som är världsledande när det gäller vindstrappor, expanderar till den finska marknaden med lanseringen av en ny webbplats. Webbplatsen är tänkt att skapa inledande synlighet för i synnerhet finska återförsäljare.

DOLLE Nordic, som hittills har hela den skandinaviska marknaden, vidgar sina vyer och riktar sig nu till ytterligare en marknad – nämligen Finland. Resan mot en närvaro i Finland startar digitalt med en finsk webbplats, som i första hand syftar till att öka företagets synlighet på den nya marknaden och att locka till sig potentiella återförsäljare.

Nya marknadsmöjligheter
DOLLE Nordic är redan marknadsledande i hela Skandinavien och har ett logistiskt system som möjliggör direktleverans till slutanvändaren. Eftersom företaget har en stark position i hela Skandinavien och man har visat intresse för DOLLE-produkter i Finland var den finska marknaden ett naturligt nästa steg på tillväxtresan. National Key Account Manager, Jonas Vagner Larsen, kommenterar de nya marknadsmöjligheterna:

-          Vi är stolta över att äntligen kunna lansera vår nya webbplats, som är det första lilla steget mot vår resa i Finland. Vi har redan kunskap om marknaden och med tanke på vår marknadsposition i Danmark, Sverige och Norge är jag spänd på vad den finska marknaden har att erbjuda.

Signalerar närvaro
De första finska återförsäljarna är redan i färd med att förbereda försäljningen av DOLLE Nordics produkter och även om webbplatsen ännu inte är upprättad som webbshop kommer webbplatsen på sikt att fungera som en traditionell webbshop för finska kunder – både privata och professionella. Men DOLLE Nordic har valt att starta sin marknadsexpansion på det här sättet som en inledande fas för att signalera synlighet och närvaro och skapa intresse hos framför allt finländska återförsäljare.

Den nya webbplatsen finns också på engelska och erbjuder både DOLLE Nordics välkända utbud av vindstrappor och andra produkter, t.ex. spiraltrappor, platsbesparande trappor, räckessystem, i-CLiPS®-produkter mm. Jonas Vagner Larsen har gått i spetsen för expansionen och finns tillgänglig med både hjälp och vägledning för nya finska återförsäljare.

 Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.125