23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Blomstrande Byggros ställer ut på Nordbygg 2022

| Medlemsnyhet | Företag BG Byggros AB

BG Byggros, experter på anläggningstekniska lösningar, kommer att ta med flera av sina produkter till monter C02:48 på Nordbygg 2022. Bland annat visas efterfrågade lösningar inom gröna tak, mark & gräsarmering, fontänteknik och gabionsystem.

Efter att Nordbygg 2020 ställdes in på grund av pandemin har många väntat på att Nordens största bygg- och fastighetsmässa skulle göra sin comeback. Och nu är det äntligen dags.

Den 26-29 april öppnar Stockholmsmässan ännu en gång sina dörrar för byggentusiaster från hela Norden. En av de många företag och verksamheter som kommer att stå på plats är BG Byggros, experter på anläggningstekniska lösningar.

Grönska och natursten vid monter C02:48

Vid monter C02:48 kommer BG Byggros att visa upp flera av sina lösningar. Stort fokus kommer dock att ligga på deras gröna tak- och vägglösningar. Thomas Axelsson, teknisk säljare på BG Byggros, berättar:

- Vi kommer att ha två displayer i montern. En där man får se en färdig uppbyggnad av vårt gröna tak, uppbyggt av våra unika sedumbackar. BGreen-it sedumbackar är ett allt-i-ett system för gröna tak, som innehåller alla komponenter som ett extensivt tak behöver – i en och samma produkt. Det är helt rätt i tiden med lösningar som den här, och vi vill erbjuda Nordbyggs besökare en möjlighet att se produktens potential med egna ögon.

Han fortsätter:

- Sedan kommer vi även att visa upp ett väggbeklädnadssystem med gabioner som kallas WVK. Med det kan du förvandla enkla betongväggar till visuellt tilltalande fasader i unik design. Vi kommer att visa upp ett exempel på hur det kan se ut, men med WVK väggabion kan man faktiskt låta fantasin jobba lite och till exempel fylla korgen med naturstenar i olika färger och former.

Parkslide – ett hett men frustrerande ämne

Något som BG Byggros ofta är ute och pratar om är bekämpningen av den invasiva ogräsarten parkslide. Parkslide är en otroligt stark och kraftfull växt som dagligen skapar problem för kommuner, myndigheter och inte minst privatpersoner då den med sina rötter kan förstöra infrastruktur, skapa problem i trädgårdar samt ta över stora områden och tränga ut andra arter.

Därför är det viktigt att bekämpa parkslide på rätt sätt, vilket är något som BG Byggros kommer att stå och informera om på Nordbygg.

- På Nordbygg kommer vi att ta upp flera samhällsviktiga problem och hur man bäst löser dem. Vi kommer att snacka om vatten i offentlig miljö, såsom vikten av dagvattenhantering. Men också ogräsbekämpning, särskilt inriktad mot att bekämpa parkslide. Det är ett hett ämne just nu, men som dessvärre skapar mycket förstörelse och frustration. Därför vill vi göra vårt för att hjälpa till och informera om hur man kan få bukt på problemet, avslutar Thomas Axelsson.

Du hittar BG Byggros vid monter C02:48. Kom förbi och säg hej, teamet står redo för alla dina frågor och funderingar.

Du kan ladda ner din fribiljett till Nordbygg 2022 här.

Läs mer om WVK här.

Läs mer om BGreen-it sedumbackar här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
BG Byggros AB

Levins väg 4
291 73 Önnestad
Sverige
BG Byggros AB

Sänd till en kollega

0.11