23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Elma - Ny klass A effekt- och energianalysator med GPS

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Den nya CA8345 från Elma Instruments håller kapslingsklass IP67, och har inbyggd GPS, är det senaste för mätning av elektrisk energi och kvalitet. Instrumentet mäter med hög precision för optimering av energiförbrukning, och ger dig överblick.

Den nya CA8345 från Elma Instruments håller kapslingsklass IP67, och har inbyggd GPS, är det senaste för mätning av elektrisk energi och kvalitet. Instrumentet mäter med hög precision för optimering av energiförbrukning, och ger dig överblick över existerande installationers kapacitet. Samtidigt är den nyaste medlemmen av Qualistar-familjen ett starkt verktyg för analys av matningsproblem och frånkopplingar, som kan skyllas på t.ex. sneda belastningar, höga startströmmar, spänningsdippar, övertonsströmmar m.m.

Med sin höga noggrannhet är CA8345 ett kraftfullt verktyg som utför alla nödvändiga mätningar för energioptimering och övervakning av elektriska distributionsnätverk. Eftersom instrumentet har inbyggd GPS och mätning kan det positioneras och utföra mätuppdrag i äkta klass A. Med en upplösning ända ner till 2,5 µs och kapacitet till att hantera spänningsspikar upp till 12 kV, kommer alla detaljer med, i hittills osedd upplösning.

Även om instrumentet är omdesignat från grunden, är det fortfarande enkelt att betjäna via den stora displayen. Som något nytt i Qualistar-serien har batteriet nu kapacitet för 10 timmars inspelning, så du kan använda det när du inte är i närheten av ett vägguttag. Du kan dessutom komma åt instrumentet via ett nätverk eller en browser, vilket gör det ännu lättare att analysera dina data. Dessutom är alla kontakter, SD kort osv. flyttat till fronten av instrumentet för lättare åtkomst.

Data sparas på ett SD-kort och kan kommas åt via USB, WiFi eller direkt på den inbyggda webbrowsern. Data sparas i det öppna JSON-formatet och kan därmed både öppnas i den medföljande programvaran Power Analyzer Transfer eller importeras till din egen programvara.

Elma Instruments har under många år erbjudit Qualistar-serien från Chauvin Arnoux, som genom flera modellserier har satt standarden för noggrannhet, detaljgrad, användarvänlighet och intuitiv betjäning. Både programvara och firmware är på svenska, vilket gör det enklare att analysera resultaten, då de kan vara både omfattande och komplexa, allt efter uppdragen. Många andra språk är självklart också tillgängliga.

För mer information kontakta Elma Instruments på 08-447 50 50 eller se mer på www.elma-instruments.se

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Sänd till en kollega

0.078