23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Altro Whiterock ™- fantastisk i 40 år

| Medlemsnyhet | Företag Altro Nordic AB

I år firar vi på Altro 40-års jubileum av vårt innovative Altro Whiterock system.

Altro Whiterock är en extruderad PVC-platta som uppfyller kraven för brandskydd och var den första tuffa hygieniska lösningen på de problem som är förknippade med kakel och målade ytor.

Från den vita plattan för 40 år sedan och med hjälp av kundernas feedback har vårt Altro Whiterock-utbud expanderat och utvecklats till att omfatta otaliga färger, mönster och ytbehandlingar.

Bauhaus-inspirerade miljöer
Du hittar Altro Whiterock i många designinriktade, Bauhaus-inspirerade miljöer över hela världen. 

Richard Kahn, CEO Floors och verkställande direktör för Altro Group, säger:

"Jag är oerhört stolt över att ha varit delaktig i utvecklingen och den fortsatta tillväxten av Altro Whiterock. Jag tror att det finns en stor potential för marknaden att växa - väggbeklädnad är fortfarande ett ganska nytt koncept för en del av våra kunder.  Med fyra decenniers erfarenhet är vi väl positionerade för att utmana och stödja innovation och nya idéer på denna snabbt föränderliga marknad."

Alternativ till kakel
Altro Whiterock är ett högpresterande alternativ till traditionell kakel och som verkligen är "designad för möjligheter gjord för människor". Det är en hygienisk, lättstädad lösning, robust för att tåla stötar och repor och bevisligen bidra till att främja välbefinnande. Altro Whiterock-produkter installeras över hela världen på sjukhus och medicinska anläggningar, vårdhem, högskolor, skolor och butiker.

Med vår Walls Training School erbjuder vi utbildningsdagar som ger mer än 150 personer varje år en översikt över Altro Whiterock-produkter och installation. Vi erbjuder också en endags specialkurs i svetsning

Medlemsnyhet

Företag
Altro Nordic AB

Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078