23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kemper Tresor Vægskabe

| Medlemsnyhet | Företag Kemper Danmark ApS

Matningsskåp med integrerad vatten- och strömförsörjning. Skyddar mot stöld av vatten och ström Compact försörjningsskåp för enfamiljshuset och mer

Tidlös design KEMPER TRESOR

Det kompakta försörjningsskåpet för utomhusbruk möjliggör bekväm vatten- och strömförsörjning från samma centrala plats. Elskåpen har olika anslutningsmöjligheter, t.ex. vatten- och elanslutning för 230 V/400 V, kan utökas av kunden till t.ex. gas-, telefon-, antenn- eller avloppsanslutning, både för privat och kommersiellt bruk.

Säkerhet mot stöld av vatten och el Oavsett om det är för privat, offentligt eller kommersiellt bruk: KEMPER TRESOR är alltid det rätta valet! Varhelst kraft- och vattenförsörjningen behöver skyddas från vandalism, är TRESOR det rätta valet. Stöld av kraft och vatten är avskräckt, individuell användning säkerställs.

 Dessutom hjälper TRESOR till att uppfylla säkerhetskraven mot elektriska stötar i offentliga och kommersiella områden, såsom sport- och fritidsanläggningar. Integration i låssystem är också möjlig med ett problem: säkerhetsplugglåset kan konverteras i enlighet därefter. Och beroende på byggförhållandena finns TRESOR för installation i eller på väggen.

På grund av den kompakta och robusta konstruktionen av TRESOR-enheten finns det en mängd användningsområden: > i enfamiljshus > simbassänger och utomhusbad > på campingplatser > klubbhus > i skyttehallar > i skolor och daghem > på sjukhus > i bostadshus av alla slag > i fritidsanläggningar.

Vill du höra mer?

Clausdennis@kemper-group.com

+45 2727 2505

Försäljningschef Skandinavien


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Kemper Danmark ApS

Arnold Nielsens Boulevard 72
2650 Hvidovre
Danmark
Kemper Danmark ApS

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.078