23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Uppgradera hemmet med ett nytt räcke från DOLLE Nordic

| Medlemsnyhet | Företag Dolle Nordic AB

DOLLE Nordic är ledande när det gäller vindstrappor, men företaget specialiserar sig också på andra produktkategorier, även räcken. Räckessortimentet används flitigt både ute och inne för terrasser, trappor och entréer.

Ett räcke kompletterar entrén till hemmet och vid trappan eller på terrassen är ett räcke nödvändigt för både säkerhet och komfort. Därför erbjuder DOLLE Nordic, förutom sitt välkända utbud av vindstrappor, även räckessystem. Kännetecknande för DOLLE Nordics räckessystem är att de kan användas både inomhus och utomhus och att de bjuder på en mängd anpassningsmöjligheter när det gäller både material, färger och längder.

Räcke för både inomhus- och utomhusbruk
Ett räckessystem kan antingen pryda den främre delen av trädgårdens entréparti eller skapa extra trygghet och komfort runt en mezzaninvåning inomhus. Med DOLLE Nordics räckessystem är det bara fantasin som sätter gränser eftersom sortimentet erbjuder räcken för både inomhus- och utomhusbruk.

DOLLE Nordics olika typer av räcken är tillverkade i en mängd olika material som rostfritt stål, aluminium, galvaniserat stål och glas och på grund av de vädertåliga och underhållsfria materialtyperna öppnar räckessortimentet upp för användningsmöjligheter både inomhus och utomhus alltefter behov och inredningsstil.

Se DOLLE Nordics utbud av räckessystem här.

En mängd anpassningsmöjligheter
Förutom det breda utbudet av användningsmöjligheter kännetecknas DOLLE Nordics räckessystem även av att de kan anpassas efter individens behov när det gäller material, färger och längder. Räckena kan fås med till exempel olika typer av glas, med olika sorters ledstänger och i olika färger. Dessutom finns räckestyperna i olika längder så att du fritt kan förlänga och anpassa ditt räcke till önskad längd. Räcket passar därför särskilt bra för de konsumenter som vill ha en anpassningsbar ”designa-själv-räckeslösning”.

 Fakta om räckessystem från DOLLE Nordic:

  • Kan användas både inomhus och utomhus
  • Väderbeständiga och underhållsfria material
  • Anpassningsmöjligheter när det gäller material, färger och längder
  • Designa-själv-räckeslösningar

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Dolle Nordic AB

Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Sverige
Dolle Nordic AB

Sänd till en kollega

0.078