23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Saknar du riktiga data? Med Bun hinner du före problemen!

Elma Instruments lyfter nu på slöjan för vår helt nya lösning från Loggerflex. Den nya Bun-serien är en liten, smidig och användarvänlig enhet som innehåller alla tänkbara parametrar för att mäta luftfuktighet, temperatur, ström eller koldioxid.

Elma Instruments lyfter nu på slöjan för vår helt nya lösning från Loggerflex. Den nya Bun-serien är en liten, smidig och användarvänlig enhet som innehåller alla tänkbara parametrar för att mäta luftfuktighet, temperatur, ström eller koldioxid (CO2).

Med en Bun är du hela tiden ett steg före. Tid är pengar, så låt Bun hålla koll åt dig, samtidig som att du får en optimerad loggning av dina data. Du behöver t.ex. inte tänka på strömavbrott, temperaturändringar eller inneklimatet, för så snart parametrarna avviker från normalen, kan Bun skicka ett sms, ett e-mail och eller ringa upp. Du skall bara använda WiFi eller använda Loggerflex egen Smart EDC, som kan användas för att koppla upp det mesta till servern, så allt är samlat på ett ställe. Din Bun övervakar hela tiden och kan användas till att göra rapporter på några få sekunder, vilket betyder att du inte behöver gå ut och mäta manuellt i frysboxen, Bun registrerar och informerar om dina givna parametrar överskrids.

Nu när sommaren snart är slut, hösten är på väg, och vintermånaderna är runt hörnet, kommer vi in i en tid när vi uppehåller oss mer inomhus. Den senaste generationen av instrument som mäter inomhusklimat både loggar och skickar upp data i molnet – så att du kan komma åt det även från hemmakontoret om du vill. Det är få av oss som har en ventilationsanläggning och annan mekanisk och elektronisk komfort i hemmet, men med Loggerflex’ Bun kan vi själv hålla koll på om vårt inomhusklimat är bra. Allt som påverkar oss, både i hemmet och på arbetsplatsen, eller när vi t.ex. sportar är inomhusklimat. Nu kan du lyfta inomhusklimatet med en frisk pust från skyn.

Inomhusklimatet ändrar sig hela tiden, och det är inte konstigt - när man öppnar ett fönster ändrar det sig, när du vrider upp termostaten ändrar det sig, om du glömmer stänga en dörr ändrar det sig etc. Därför är en ögonblicksbild sällan nog och därför bör alla parametrar följas kontinuerligt, eller under t.ex. en hel arbetsdag med analys, för att uppnå en rättvisande bild. CO2, temperatur, fukt, drag och ljus varierar under dagen och har stort inflytande på både välmående och produktivitet.

Aldrig har så många loggparametrar blivit kombinerade med så stor användarvänlighet. Här är det verkligen tal om ett paradigmskifte i mätmetod, och Loggerflex har gjort det enkelt för dig. Du matar bara in enhetens ID och du är i gång på sekunder. Det är den smidigaste plug n’ play WiFi dataloggerlösningen för insamling av data och larmer, där alla dina data skickas upp direkt i molnet, där du har enkel tillgång till dokumentationen.  Det är flera års livslängd på batteriet och flera tekniska mätparametrar än någon annan liknande logger.

Se hela Bun-serien här, Läs mer...

För mer information, kontakta Elma Instruments på 08-447 57 70 eller se mer på www.elma-instruments.se

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Sänd till en kollega

0.032