23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fibertest helt enkelt med Trend Fibermaster

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Elma och TREND Networks presenterar stolt TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter och Ljuskälla samt Videoinspektionsprob. De är snabba och enkla att använda, och som en av de minsta OTDR på marknaden, är de smidiga att bära runt på.

Elma och TREND Networks presenterar stolt TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter och Ljuskälla samt Videoinspektionsprob. De är snabba och enkla att använda, och som en av de minsta OTDR på marknaden, är de smidiga att bära runt på. Med den kraftiga gummibeläggningen är TREND FiberMaster skyddad mot fall och hårda miljöer.

TREND FiberMaster kommer i 4 modeller; Quad, multimode, singlemode och PON. TREND FiberMaster OTDR har både hög dynamisk räckvidd och korta dead zones, som ger den precision, som krävs för installation och felsökning. Den medföljande programvaran kan enkelt rapportera och certifiera i enlighet med gällande TIA-/ISO-/IEC-/IEEE-kraven med enkla godkänt/felresultat. TREND FiberMaster OTDR samt Powermeter och Ljuskälla levereras med en väska med en massa tillbehör.

 För mer information, kontakta Elma Instruments på 08-447 57 70 eller se mer på www.elma-instruments.se

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Elma Fibermaster Trendnetworks

Sänd till en kollega

0.094