23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ucrete® CS - det färgstabila industrigolvet du har väntat på

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

Ucrete industrigolv är känt för att leverera hög prestanda under krävande förhållanden. Men ibland är estetiken också en prioritet, och nu är väntan på ett färgstabilt alternativ över!

Ucrete industrigolv är designade för att möta de mest krävande fysiska och kemiska resistensbehoven i industriella miljöer. Med lanseringen av det slitstarka och färgäkta industrigolvet Ucrete CS, får marknaden en lösning som dels erbjuder alla enastående Ucrete-egenskaper men även med ökad färgstabilitet och förbättrad estetik. 

Samma vinnande koncept – med färgstabilitet 
Även om det visuella intrycket kan vara viktigt, är det mycket begärt att ett golvsystem ska behålla sitt orörda utseende i en produktionsanläggning. I många år har det till och med varit en orealistisk förväntan. 

- Ucrete har länge varit förstahandsvalet hos kunder – men ibland väljs andra golvbeläggningar där estetik har varit särskilt viktigt, trots försämrad prestanda. Om du tar besökare genom en anläggning, vill du naturligtvis att den ska se så visuellt imponerande ut som möjligt – en tuff utmaning när tillverkningsprocesser ständigt sätter golvet på prov, säger André Mac-Donald, Account Manager Construction Systems.  

Att lägga till färgstabilitet till det vinnande Ucrete-konceptet är en välkommen innovation för alla anläggningar med golvytor där estetik är särskilt viktig. Att kunna säkerställa att färgen på golvet motstår kemiska fläckar och missfärgning av ultraviolett ljus är avgörande för att leverera ett långsiktigt, snyggt och högpresterande golv. Ucrete CS är designat för att leva upp till både förväntningarna från tuffa industrimiljöer och de visuella kraven hos kunder. 
Som ett resultat av introduktionen av våra Ucrete CS-system kan Ucrete utökas till ännu fler områden för en attraktiv, sömlös yta som kommer att stå emot tidens tand. Dessutom öppnas designmöjligheterna ytterligare med ett utökat färgutbud av pastellnyanser. 

Läs mer om  Ucrete CS  på vår hemsida eller kontakta golvspecialisten  André Mac-Donald för mer information. 

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.113