23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny kurs i EU-taxonomi!

| Medlemsnyhet | Företag Ramboll Utbildning

Idag berörs bland annat företag med fler än 500 anställda av EU-taxonomin. Regelverket kommer dock även att påverka mindre företag när de rapporterande företagen börjar se över sina leverantörsled med taxonomins krav i åtanke.

Vår kurs i EU-taxonomin ger dig bakgrund till taxonomin samt vilka bolag som berörs och när. Vi ger också praktiska råd kring implementering.

I den här kursen vill vi sprida kunskap och inspiration kring de möjligheter som finns kopplat till EU-taxonomin samt bygga en grund för ert fortsatta taxonomiarbete. Under kursen diskuterar vi bakgrunden till taxonomin samt vilka bolag som berörs och när. Vi ger också praktiska råd kring implementeringen av taxonomin.

EU-taxonomin har varit i kraft i snart ett år och förordningen är här för att stanna. Detta ställer större krav på bolag att arbeta med hållbarhet, rapportering och insamling av hållbarhetsdata. Steg för steg kommer taxonomin att utvidgas och allt fler aktörer kommer att behöva taxonomirapportera. Samtidigt kommer även bolag som inte direkt inkluderas i lagkravet påverkas indirekt via tryck på kunder, finansiärer och andra intressenter.

Under den här kursen vill vi sprida kunskap och inspiration kring de möjligheter som finns kopplat till EU-taxonomin. Under kursen diskuterar vi syftet med förordningen, dess viktigaste delar och ger konkreta exempel på hur taxonomin kan implementeras i verksamheter.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som vill få en förståelse för vad EU-taxonomin är och vad den innebär i praktiken för olika bolag. EU-taxonomin berör många olika funktioner inom en verksamhet och kursen passar bra för dig som är eller kommer vara involverad i ert bolags taxonomiredovisning i någon roll – du kanske är hållbarhetsansvarig, kommer från ekonomiavdelningen eller arbetar med era produkter eller produktion. Kursen passar även fint för er som inte redovisar idag men vill lära er mer om taxonomin för att veta vad det skulle innebära för ert bolag att göra det framöver.

Läs mer och anmäl dig!

Medlemsnyhet

Företag
Ramboll Utbildning

Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Sverige
Ramboll Utbildning

Sänd till en kollega

0.094