23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enkel renovering av golv i hårt utsatta miljöer!

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

PCI Zemtec Outdoor är ett mineraliskt baserat system för användning i både för inom- och utomhusmiljöer. Beläggningen har en hög beständighet mot väder, tösalt och långvarig fukt och är därför särskilt lämpad för användning i väderutsatta områden

Med PCI Zemtec Outdoor lanserar PCI en mineralisk beläggning med hög beständighet mot väder, tösalt och långvarig fukt och är därför särskilt lämpad för användning i väderutsatta områden till exempel balkonger. Inomhusytor som upprepade gånger utsätts för fukt, temperaturfluktuationer eller tösalt, som till exempel garage, drar också nytta av den nya produkten.

Materialet är väldigt enkelt att applicera, även runt avlopp och kanter. PCI Zemtec Outdoor är användningsklar i utomhusutrymmen för skikttjockekar på 3–20 mm. Tack vare den justerbara, lättflytande konsistensen, kan även en befintlig lutning på upp till 2 % täckas jämnt. Lutningen kan därmed upprätthållas.

PCI Zemtec Outdoor är även lämplig för ytor som belastas av fordon med luftfyllda eller solida gummidäck och utgör därmed grunden för PCI:s mineraliska system för garagegolv.

Vi rekommenderar att du behandlar ytan med vattenbaserade silikatimpregneringen PCI Zemtec Protect som ytterligare skydd mot fläckar och för enklare rengöring av ytorna. Produkten erbjuds i en praktiskt kombinerad enhet som innehåller de två komponenterna i lämpligt blandningsförhållande.

Klicka här för att läsa mer

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Sänd till en kollega

0.109