23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EC1935 godkända ånggeneratorer säkerställer hög ångkvalitet

Ånga är den mest energieffektiva, pålitliga och flexibla metoden för värmeöverföring i många processer inom produktionen av livsmedel och dryck.

Ånga används ofta i direktkontakt med slutprodukter avsedda för konsumtion och sterilisering. Men problem med kvalitet och livsmedelssäkerhet kan uppstå om rätt ångkvalitet inte används.

Renånga är lösningen, inom de processer där det ställs allt hårdare krav på livsmedelssäkerhet, och har gjort ångkvalitet och ångans renhet till ett viktigt fokusområde. För att hjälpa tillverkare att inse vikten av rätt ångkvalitet har Spirax Sarco utvecklat en renånggenerator som är speciellt utformad för att leverera säker och regelbunden ånga för livsmedelsproduktion, speciellt för processer som involverar direktinsprutning och SIP (Sterilise In Place).

God ångkvalitet
Ånga anses ofta vara den perfekta källan till steril och föroreningsfri energi. Men som med alla media som kommer i kontakt med processen är det fortfarande viktigt att vidta vissa försiktighetsåtgärder för att minimera potentiella risker för kontaminering som kan vara skadliga i samband med livsmedel eller som kan påverka färgen, smaken eller kvaliteten på slutprodukten . Generering av ren ånga eliminerar alla föroreningar i ångan och ger konstant god ångkvalitet och renhet under hela tillverkningsprocessen.

Läs mer om våra produkter för renånga.

Spirax Sarco AB
Evenemangsgatan 40, plan 2
169 56 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE556194878601

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047