23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ert ledande laboratorium för asbestanalyser

Vänd er till oss när ni behöver veta om det förekommer asbest i fasta byggnadsmaterial, luft, damm eller i vatten. Med 30 års erfarenhet av asbestanalyser har vi skapat en gedigen kunskapsbank för att kunna leverera säkra provsvar.

Vi erbjuder snabba och flexibla leveranstider, från 2- 3 timmar vid brådskande projekt, allt för att passa er och era behov. Ni kan alltid ha personlig kontakt med vår kunniga personal om ni har frågor kring asbest, ert inlämnade analysprov eller har frågor kring miljö- och hälsofarliga byggmaterial.

Prover för analys lämnas i vår reception. Har ni inte möjlighet att besöka oss kan ni skicka era prover. Vi har även en webbshop för beställningar av analyser.

Vi skickar gärna provpåsar och tejper för provtagning av material. Maila bara till miljoteknik@safecontrol.se.

Vi finns centralt på Hisingen i Göteborg, utmed Lundbyleden, adressen är Tillgängligheten 1.

 Varmt välkommen till oss!

Vi är ackrediterade av Swedac att utföra kvalitativa asbestanalyser i fasta material, där vi använder oss av polariserade ljusmikroskop med faskontrast (PLM). Vi använder också svepelektronmikroskop (SEM) för att analysera material och luftfilter. Vi arbetar efter nationella och internationella metodbeskrivningar .

Mer fakta om asbest 

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566047832

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032