23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt utbildningsområde - Resilience

I en värld som förändras snabbt och ibland oförutsägbart ökar behovet av att vara förberedd för olika scenarier – att vara resilient.

Utbildningar inom resilience

I en värld som förändras snabbt och ibland oförutsägbart ökar behovet av att vara förberedd för olika scenarier – att vara resilient. Resiliens beskrivs bäst som ett samhälles förmåga att vara motståndskraftigt, hantera förändringar och ha möjlighet att fortsätta att utvecklas. Det innebär att ha strukturer och förberedelser på plats och att vara handlingskraftig på rätt sätt när något händer så att återhämtningen inte behöver bli lika omfattande. En viktig del av vår samhällssäkerhet är Sveriges samlade totalförsvarsförmåga. Ramboll ser att denna samlade förmåga utgörs av stabila delar inom bland annat; säkerhetsskydd, kontinuitetshantering, kris-, brottsförebyggande- och trygghetsarbete.

För att stärka aktörers förmåga att verka i en föränderlig värld erbjuder Ramboll utbildningar till dig som är verksam i organisationer där säkerhetsskydds-, krishanterings-, och/eller trygghetsfrågor är aktuella. Våra utbildningar syftar till att stärka dig, dina medarbetare och er organisation att öka er robusthet kopplat till bland annat dessa områden.

Att ni är starkare när vinden blåser innebär att även vi som samhälle står starkare – idag & i framtiden.

Läs mer

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.047