23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elma Instruments växer inom service och kalibrering

Vi kan med stor glädje meddela att vi nu har öppnat upp en svensk serviceavdelning på vårt kontor i Farsta. Detta för att kunna erbjuda våra kunder snabbare service på våra kalibreringstjänster.

Vi kan med stor glädje meddela att vi nu har öppnat upp en svensk serviceavdelning på vårt kontor i Farsta. Detta för att kunna erbjuda våra kunder snabbare service på våra kalibreringstjänster

 Vi har märkt att efterfrågan på kalibrering har ökat och har då valt att öppna en ny, lokal kalibreringsavdelning i Stockholm. Vår erfarna personal har möjlighet att kalibrera inom flera olika mätområden. Vi har redan börjat med kalibrering av installationstestare och kommer löpande att utöka med ytterligare instrumentgrupper.

Elma Instruments AB har skaffat sig en stark position som leverantör av test- och mätinstrument i Sverige. Kunderna finns inom bland annat installation, industri, försvar och elförsörjning i Norden.

”Vi har agenturen för några av världens ledande tillverkare. Vi ser nu marknadsbehovet av större helhetsåtaganden och agerar på det. Det innebär bland annat att vi nu startar en lokal serviceavdelning i Sverige som kommer att utöka de service- och kalibreringstjänster vi redan erbjuder. Målet är också att kunna erbjuda kompletta serviceavtal och utökade online-verktyg, där kunden kan hålla reda på sina instrument, se status på serviceärenden, hämta tidigare certifikat och se när det är dags för nästa kalibrering. Vi vill kunna möta våra kunders behov och svara på deras efterfrågan, därför har vi nu öppnat ett kalibreringslabb i Stockholm. Att Elma Instruments nu har möjligheten att kalibrera instrument i Sverige innebär att vi kan erbjuda ännu bättre support med kortare ledtider”, säger Louis Svane, VD på Elma Instruments AB.

Vi på Elma Instruments AB funktionstestar, kalibrerar och lagar de instrument som skickas in samt redovisar resultatet med ett certifikat som alltid bifogas med instrumentet när det skickas tillbaka, dessutom så finns certifikatet enkelt att komma åt framöver i vår portal. Vi erbjuder även en gratis tjänst där vi registrerar instrumenten för en automatisk kallelse till kalibrering, så våra kunder alltid kan vara förberedda med kalibrerade och godkända instrument.

På Elma Instrument så kan vi kalibrera de flesta kända fabrikat på marknaden och våra kunder kan få tillbaka sitt instrument kalibrerat inom bara några dagar.

Du kan självklart välja att komma förbi och lämna in ditt instrument direkt hos oss i Farsta eller att skicka in det till oss via vår serviceportal – självklart fraktfritt.

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring oss på 08 447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Sänd till en kollega

0.063