23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium - Byggarbetsmiljösamordning 23/2

Nästan alla verksamheter genomför någon gång ombyggnationer eller renoveringar i lokaler eller fastighetsområden som man äger eller bedriver verksamhet inom. Det många inte känner till är att man då kan räknas som byggherre.

Nästan alla verksamheter genomför någon gång ombyggnationer eller renoveringar i lokaler eller fastighetsområden som man äger eller bedriver verksamhet inom. Det många inte känner till är att man då kan räknas som byggherre och får ett långtgående ansvar att säkerställa en säker arbetsmiljö under det pågående arbetet. Vill du veta mer om hur detta kan beröra din verksamhet? Missa inte vårt kostnadsfria webinarium den 23 februari.

En fast arbetsplats där bygg- och anläggningsarbeten tillfälligt bedrivs kan ofta innebära stora arbetsmiljörisker. Ofta är flera olika verksamheter inblandade plus att det även är en föränderlig arbetsplats som är svår att styra över. För den som låter utföra bygg- och anläggningsarbetet finns ett stort ansvar för att säkerställa att arbetet bedrivs på ett säkert sätt.

Ur webinariets innehåll:

  • Inblandade aktörer i ett bygg-/anläggningsarbete (Byggherre, Byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P/U), Ansvarig för samordningen)
  • Vilka krav ställs det på byggherren?
  • Vilken dokumentation behöver man säkerställa?
     
    Datum och tid: 23 februari kl 10.00-11.00

Webbinariet är kostnadsfritt och alla som anmäler sig får en länk till inspelningen i efterhand.

Anmäl dig via denna länk

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.031