23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Seminarium för industriell datortomografi (CT) i Jönköping

Möt KmK på en seminariedag för industriell datortomografi (CT) - 3D mätning för mätuppdrag med röntgen. Vi förklarar hur du kan mäta insidan av en mycket liten eller komplex komponent enkelt och snabbt med hög precision och utan att förstöra den.

Seminariet riktar sig främst till dig som arbetar med tillverkning, produktion och mätteknik avseende komponenter och artiklar inom medicin-, plast-, gummi- samt metallindustrin. Fokus är att upptäcka och lära känna datortomografitekniken som ett enkelt och självklart val i den dagliga verksamheten.

På seminariedagen kommer det att finnas en koordinatmätmaskin med CT-sensorsystem, TomoScope XS, för demonstration. TomoScope XS är en instegsmodell inom industriell datortomografi i ett kompakt och enkel-att-använda format som passar för mätuppgifter på mindre artiklar främst inom medicinteknik, plast och gummi.

Ta gärna med detaljer och ritningar för testmätningar. Om tiden inte räcker till så kan vi utföra mätningar i efterhand och skicka en applikationsrapport.

Datum & tid: Torsdagen den 22 mars klockan 09:30-15:15

Plats: Stenbergs, Vasavägen 3D, Jönköping

Anmälan:
Senast den 20 mars 2023.
E-mail: info@kmk-instrument.se
Telefon: 021-150 160

Avgift: 495:- faktureras i efterhand

Dokumentation och förtäring ingår. Antal platser är begränsade, anmäl dig snarast för att säkra din plats. Seminariet kommer att hållas på engelska, men förklaringar och diskussion sker självklart även på svenska.

Läs mer

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.047