23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KerbCell™ regnbäddslås skyddar mot vägsalt

KerbCells™ regnbäddslås skyddar mot vägsalt och skapar optimala förhållanden för regnbäddar och LOD-anläggning

Regnbäddar och LOD-anläggning används för att avlasta avloppssystemet vid plötslig och stora mängder av nederbörd. Bidrar dessutom till skönhetslyft och ökad biologisk mångfald.

I takt med att regnbäddarna har blivit alltmer utbredda så har fokus ökat på att beodla dem vilket ställer ökade krav på byggandet. Man kan till exempel behöva kunna reglera vattenförsörjningen i större utsträckning och på vissa ställen kommer det att finnas behov av att skydda bäddarna från vägsalt på vintern.

Därför har vi utvecklat KerbCell™ – ett låsystem som finns i flera varianter.

Beställ KerbCell™

KerbCell™ är en slusskonstruktion som gör att ytvatten kan ledas till LOD-anläggningar, träd och planterade områden under större delen av årets månader. Samtidigt minskar belastningen på avloppet vid mer intensiv nederbörd.

Dessutom gör systemet att ytvatten kan hanteras och separeras från bäddar under de månader då vattnet har en hög nivå av natriumklorid, som ofta används mot hala vägar.

Läs mer om KerbCell™ här eller kontakta oss på tel. +46 (0) 85 25 03 880 för inspiration och råd kring era klimatanpassningsprojekt!

Milford A/S
Ymers Gata 31
215 35 Vintrie
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031