23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Läcker biogasen? FLIR GF77 för visualisering av Metangasläckage

Enligt Avfall Sverige kan man vid noggrann läcksökning, eller vid svårigheter att identifiera läckage an-vända en optisk gaskamera som ett värdefullt komplement. Metangas är en av de värsta växthusgaserna som är med och orsakar en ökad växthuseffekt.

Enligt Avfall Sverige kan man vid noggrann läcksökning, eller vid svårigheter att identifiera läckage använda en optisk gaskamera som ett värdefullt komplement. Metangas är en av de värsta växthusgaserna som är med och orsakar en ökad växthuseffekt.

FLIR har i många år haft fokus på utveckling av termiska kameror som kan visualisera gaser så som Metan, SF6, Ammoniak, CO2/CO och Propan/Butan. Tekniken ligger i att de olika gasfamiljerna skickar ut en ”strålning” på olika våglängder och genom specialutvecklade filter inbyggda i den termiska kameran visualiseras den osynliga gasen. För detektering av Metan, SF6 och Ammoniak, har FLIR utvecklat det första ”icke kylda” kameran FLIR GF77.

FLIR GF77 är en vidareutveckling av FLIR T-serien, som i övrigt är det mest sålda termiska kameran för certifierad eltermografering. FLIR GF77 är utöver en ”Gas” kamera också en vanlig termisk kamera med en upplösning på 320x240 (76.800) pixlar.

Önskar du mer information gällande ovanstående kamera, kontakta Peter Palmgren hos Elma Instruments på pp@elma-instruments.se eller på 070-721 61 23

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

PP

Sänd till en kollega

0.031