23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff Automation AB välkomnar ny försäljningschef

Den 3 april tillträdde Jonas Ewerlöf, 52 år, tjänsten som Sales Manager Sweden på Beckhoff Automation AB. Företaget fortsätter därmed sin tillväxtresa på marknaden ytterligare.

”Efter bara drygt 2 veckor så är känslan otroligt bra, både när det gäller kollegor, produkter och företags-anda. Man märker direkt att det är ett positivt och innovativt företag”, säger Jonas.

Jonas har stor branschvana inom automation och pneumatik. Närmast kommer han från Omron Electronics där han har haft liknande roll.

På Beckhoff Automation kommer han att ha ansvar för att utveckla försäljningsstrategier och möjligheter för Beckhoff Automation i Sverige. Han kommer även att vara involverad i att leda försäljningsteamet och arbeta tillsammans med sina kollegor för att utveckla nya affärsmöjligheter.

”Vi är mycket glada över att ha Jonas ombord som vår nya Sales Manager Sweden, han har en mycket stark bakgrund inom försäljning och stor branschvana och vi är övertygade om att han kommer att ha stor inverkan på Beckhoff Automation”, säger Håkan Brandt, vd på Beckhoff Automation AB.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system. 

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer på www.beckhoff.se 

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Sänd till en kollega

0.048