23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ByggDialog rekryterar Christoffer Sundin som ny områdeschef i Trestad

ByggDialog rekryterar Christoffer Sundin som ny områdeschef för Trestad, och accelererar därmed sin expansion i området. Med en framstående meritlista inom byggbranschen och en gedigen erfarenhet, kommer Sundin att spela en avgörande roll i ByggDialogs fortsatta framsteg och utvidgning i regionen.

Christoffer Sundin är et välkänt och respekterat namn inom byggbranschen i Västra Götalandregionen. Som erfaren projektchef, projektledare och projekteringsledare kommer han att ha en viktig roll för ByggDialog när de stärker sin närvaro och utvecklar verksamheten i Trestad.

Sundin, entusiastisk över sin nya utmaning, uttrycker sin glädje över att bli en del av ByggDialog:

– Jag ser ByggDialog som Sveriges mest erfarna och framgångsrika partneringentreprenör och det finns väldigt stor kunskap och engagemang bland företagets medarbetare, vilket tilltalar mig. Det ska verkligen bli roligt att bli en del av ByggDialog och bidra till verksamhetens tillväxt i Trestad. Tillsammans med samarbetspartners kan vi skapa och utveckla betydande kundvärden i framtida samarbeten, samtidigt som involverade partners trivs och känner trygghet i våra projekt.

ByggDialogs VD, Michael Sundhäll, är nöjd över rekryteringen som är en strategiskt viktig milstolpe för företaget:

– Vi är väldigt glada över att Christoffer går in som ny områdeschef hos oss på ByggDialog. Förutom att han är oerhört kompetent är han också en uppskattad ledare och har ett omfattande kontaktnät i området. Jag är övertygad om att han, tillsammans med teamet i Trestad, kommer spela en avgörande roll i vår fortsatta tillväxt.

Genom att satsa på Trestad och stärka sin närvaro i Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg, visar ByggDialog tydligt sin ambition att fortsätta framåt och expandera i hela Sverige. Tillsammans med Jens Widman och Jesper Johansson, som också de rekryterats till ByggDialog, kommer trion driva etableringen  i Trestad och stärka ByggDialogs position som en pålitlig samarbetspartner och en framstående aktör på geografin.

För ytterligare information, kontakta:
Michael Sundhäll, VD, 010-459 88 68, michael.sundhall@byggdialog.se

 

 

ByggDialog AB
Hamntorget 1
652 26 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567056097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047