23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dolle Nordic utökar med fler nya färgkombinationer på trappor!

Dolle, världsledande inom vindstrappor, har utökat sitt sortiment med upp till 6 nya färgkombinationer på 8 vackra spartrappor.

Brett sortiment – stort urval 

Produktsortimentet hos Dolle Nordic består av unika trapplösningar, inklusive spartrappor, utomhustrappor, lofttrappor och vindstrappor med tillhörande produktgrupper som väggluckor och takåtkomster. Men Dolle Nordic är mer än så. I produktsortimentet ingår även räcken, terrass- och fasadbeklädnad i form av ett unikt i-CLiPS-system och i oktober 2022 lanserades en helt ny stor produktkategori med hyllor och förvaring.

Följ utvecklingen

Med tidens utveckling och efterfrågan på ett bredare urval har det tillkommit nya färger i Dolle Nordics nuvarande sortiment på ännu fler produkter – de kan beställas redan idag. 

Några av färgkombinationerna finns sedan tidigare i Dolle Nordics sortiment på andra trappor, men har nu utökats till flera snygga spartrappor. Bland dessa finns välkända trappor som BASEL, BERLIN, BOSTON, CORK, DUBLIN, FRANKFURT, HAMBURG och SYDNEY, som har utökats med fler anpassningsmöjligheter så att slutprodukten blir exakt vad konsumenten vill ha.

Många av spartrapporna finns nu i upp till 4 färger: Pearl Grey, svart, antracit och vitt. Dessutom kan du välja mellan upp till 3 olika trappsteg i antingen ek eller bok med oljad eller lackerad yta.

Spartrappor med stor variation

Den spartrappor ser bara ut som en vanlig trappa, men med kortare längd och mindre platsbehov, kategoriseras spartrappor som så kallade sekundära trappor. En sådan trappa är utformad för att skapa tillträde till antingen loft eller tak och därmed utnyttjas fler bostadskvadratmeter.

Utbudet av spartrappor hos Dolle Nordic består av 11 olika trappor, där med var sin design, trappform och konstruktion, kan användas i de flesta hem.

Läs mer om spartrappor här.

Många möjligheter till anpassning

Förutom lanseringen av de nya färgerna utökas kategorin också med nya extra räcken. Detta beror på en allmän efterfrågan som nu tillgodoses. Tillsammans med de nya färgerna på trapporna har även kategorin för extra räcken utökats med matchande färger. Som en nyhet i sortimentet finns nu även extra räcken för halvsvängda trappor. Detta har tidigare inte varit möjligt att installera, eftersom våra extra räcken endast har varit tillgängliga för raka trappor. 

Vi på Dolle Nordic är övertygade om att detta kommer att vara väldigt glädjande för våra kunder och ge ett mervärde.

Vill du veta mer, kontakta info@dolle.se

Om DOLLE Nordic

DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak. Som något helt nytt har DOLLE Nordic även introducerat en ny produktkategori bestående av hyllplan, förvaringslösningar och hyllsystem för både funktionella och dekorativa ändamål.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.

Dolle Nordic AB
Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5566720586

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047