23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En bästsäljare har nu blivit ännu bättre...

FLIR och Elma Instruments AB lanserar en ny termisk kamera, FLIR E8 Pro – den nya kameran är en vidareutveckling av bästsäljaren E8-XT, och bjuder på flera smarta nya funktioner.

FLIR och Elma Instruments AB lanserar en ny termisk kamera, FLIR E8 Pro – den nya kameran är en vidareutveckling av bästsäljaren E8-XT, och bjuder på flera smarta nya funktioner.

FLIR E8 Pro är utrustad med en 320x240 pixlars termisk detektor, visuell kamera samt funktionen MSX för bildförbättring - vilket gör att användaren kan göra professionella termiska rapporter.

Peka-och-skjut är grundtanken med FLIR E8 Pro. Kameran har fixed-fokus och är helautomatisk - det finns inga svåra inställningar. Peka kameran mot objektet, tryck på utlösaren och bilderna sparas i minnet. JPEG-filen innehåller alla temperaturdata för efterföljande analys och rapportgenerering i programvaran FLIR Thermal Studio, som kan laddas ner gratis på svenska.

Som ett alternativ till att använda menyknapparna, har E8 Pro en 3,5" touchskärm, och en ny smart funktion som FLIR kallar ”1-Touch Level/Span”. Önskar du att ställa in kameran efter ett specifikt objekt i bilden, trycker du bara på objektet på skärmen, och kameran ställer automatiskt in Level och Span efter objektet - det är supersmart och tidsbesparande. Touchskärmen används även till att göra anteckningar till enskilda bilder, vilket gör det mycket enklare när du i efterhand skall göra en rapport över det utförda termograferingsuppdraget.

FLIR E8 Pro har inbyggd support för FLIR Ignite™, som är en gratis cloud-lösning, som ger möjlighet till trådlös uppladdning av bilder från värmekameran till molnet, där bilderna enkelt kan redigeras, organiseras, sparas och delas.

​FLIR E8 Pro är perfekt för hantverkaren, installatören och teknikern som önskar att använda termografi i samband med installation, reparation och felsökning på t.ex. värmeanläggningar, elcentraler, golvvärme, vattenläckage, kontroll av isolering, köldbryggor och andra temperaturrelaterade problem.

Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

PP

Sänd till en kollega

0.062