23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Spiraltrappan MONTREAL från Dolle Nordic återlanseras!

Dolle A/S, en av världens ledande trapptillverkare, utökar återigen sitt trappsortiment för att möta konsumenternas efterfrågan.

Nya kombinationer – stor flexibilitet

Den stilrena och eleganta spiraltrappan MONTREAL lanserades för första gången i Danmark 2016 och har sedan dess varit en fast del av Dolle Nordics trappsortiment. Trappan lanserades ursprungligen för att vara en skulptural trappa som är en integrerad del av ett hems inredningsstil. Denna inställning till design fortsätter i återlanseringen av trappan.

Skulptural del av hemmet

MONTREAL-trappan är en spiraltrappa med ett skulpturalt och lätt uttryck som enkelt kan ingå som en fast del av inredningen. Idag ska trappor inte bara vara praktiska och användbara för att ta oss från en våning till en annan. Under de senaste åren har man tagit fram trappor som ska vara en fröjd för ögonen, och spiraltrappan MONTREAL och Dolle Nordics andra trappserier återspeglar denna utveckling. 

Den nordiska stilen och inredningsutbudet förändras ständigt, men tack vare MONTREALs tidlösa utseende kan trappan enkelt integreras i inredningen och passa in i föränderliga och varierande trender.

Med nylanseringen av spiraltrappan, som kan kombineras tvärs över olika storlekar, färger och ledstänger, finns det upp till 640 kombinationsmöjligheter. Detta gör att konsumenten kan välja exakt den kombination som passar deras stil och hem. 

Trapporna är tillverkade av pulverlackerat stål och finns i 4 färger. Svart, vit, antracit och grå. Dessutom kan man välja steg av FSC®-certifierat trä i naturoljad ek, vitoljad ek och oljad bok. Steg i ekfanér finns också tillgängliga i vissa kombinationer. 

Hög komfort och säkerhet

Kombinationsmöjligheterna för MONTREAL består delvis av färger och material, men utvecklingen av trappor följer naturligtvis med i dagens stora variation av bostäder och rumsindelningar. MONTREAL finns därför i 3 diametrar: Ø120, Ø140 och Ø160 cm och med en stegstigning på upp till 15 steg, vilket ger en total maxhöjd på 352,5 cm. Dessutom kan du välja mellan 5 räckestyper, som skiljer sig åt både när det gäller avståndet mellan balustrarna och horisontell eller vertikal fyllning. Det ökar möjligheten att anpassa efter behov och skapa den säkerhet som känns nödvändig i det egna hemmet.

Detta kan också göras genom köp av de många tillval som lanseras tillsammans med MONTREAL-trappan. Det finns både räcken för avsatser och raka eller rundade öppningar, men även barnlister för placering mellan trappstegen. 

Med MONTREAL-trappan får du hög flexibilitet, snygg design, hög komfort och stora tillvalsmöjligheter!

Om DOLLE Nordic

DOLLE Nordic, som har funnits sedan 2013, är en nordisk försäljningsorganisation specialiserad på vindstrappor. Företagets kärnkompetens bygger på visionen att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet, och företagets logistiska upplägg möjliggör direktleverans till slutanvändare i hela Skandinavien. DOLLE Nordic är marknadsledande i Skandinavien och med ett innovativt förhållningssätt till produktutveckling vill företaget flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter och utveckla produkter som utnyttjar outnyttjad bostadsyta.

DOLLE Nordic är specialiserade på vindstrappor och har därutöver ett produktsortiment bestående av lofttrappor, modultrappor, takuppgångar, räckessystem, väggluckor, i-CLiPS® fasad- och terrassbeklädnad samt ribbväggar och ribbtak. Som något helt nytt har DOLLE Nordic även introducerat en ny produktkategori bestående av hyllplan, förvaringslösningar och hyllsystem för både funktionella och dekorativa ändamål.

DOLLE Nordic är ett dotterbolag till det familjeägda DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor.

Se hela DOLLE Nordics produktsortiment här.

Dolle Nordic AB
Elektrogatan 10
171 54 SOLNA
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5566720586

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031