23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Wieland Electric - maskinsäkerhet

Från våra egna säkerhetssystem till omfattande tjänster för CE-kompatibla maskiner. I 20 år har vi säkerställt maximal säkerhet för maskintillverkare och operatörer.

Utgångspunkten var förvärvet av företaget Schleicher 2003. Genom att ta över företaget utökade vi inte bara vårt produktsortiment med automations- och reläteknik, utan också vårt kunnande inom fabriksautomation - särskilt inom funktionssäkerhet.

Under de kommande veckorna kommer vi att berätta mer om vikten av maskinsäkerhet, direktiv och förordningar samt om våra produkter & lösningar. Visste du till exempel att internationella bestämmelser om funktionssäkerhet kan variera avsevärt från land till land? Eller att det inte bara är de personer eller företag som ansvarar för en maskin som först släpper ut den på marknaden, utan att varje efterföljande förändring av en maskin måste omvärderas ur ett säkerhetsperspektiv?

Håll ögonen öppna om du inte vill missa något!

Och eftersom vi vill fira vårt jubileum tillsammans med dig, ger vi bort en kostnadsfri, icke-bindande och produktneutral konsultation med en av våra experter.

🔗 Mer information finns på - LÄNK

 

Besök oss gärna på Elmässan i Kista 18-19 Oktober, vi finns i monter J:18!

Boka er kostnadsfria biljett här - LÄNK 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wieland Electric AB
Krossverksgatan 9B
216 16 Limhamn
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TA
Tommy Andersson
Produkt & Marknadschef
+46 406529002 tommy.andersson@wieland-electric.com

Sänd till en kollega

0.031