23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Termiska system - Vi skräddarsyr för era individuella krav.

Behovsanpassad termisk reglering kan öka effektiviteten och livslängden på mobila maskiner. Som expert på kylning och termisk hantering erbjuder HYDAC många lösningar för värmehantering - både för diesel- och hybrid- samt eldrivna maskiner.

Vi skräddarsyr för era individuella krav. En snabb time- to-market är högsta prioritet. HYDAC som utvecklingspartner för e-mobilitet och mobila maskiner kan bland annat erbjuda: 

Mobila luftkylare:
En hög prestationsnivå i kombination med en kompakt storlek och enkel installation - vår luftkylarserie AC-M har utvecklats särskilt för mobila applikationer och deras varierande användningsmöjligheter. Välj mellan två olika luftspjäll för högre kylkapacitet (PC) eller lägre mottaglighet för nedsmutsning (HB). Vår AC-M serie kan även användas som olje- eller kylmedelskylare, även vid låg elektrisk ledningsförmåga. Upptäck alla våra alternativ för mobila luftkylare idag.

Mobila kylaggregat:
Våra experter arbetar tillsammans med dig för att utveckla den bästa lösningen för batteriets termiska hantering – energieffektivt, tåligt mot vibrationer och stötar och anpassade för att passa i tillgängligt utrymme. Slutligen är en aktiv kylning viktig om överhettning ska förebyggas. Våra mobila kylenheter – även kallade kylaggregat – säkerställer en konstant 
temperatur.

Komplexa fordonslösningar:
Utvecklingspartner och systemleverantörer för alla kyl- och temperaturstyrningsuppgifter i elektriska maskiner: effektiv termisk hantering säkerställer att elektriska maskiner går och fungerar längre. 

HYDAC har omfattande lösningar för termiska hantering - vi kombinerar expertkunskap med innovativa komponenter för att hitta ett optimalt system för din speciella kylningsuppgift.


Välkommen att kontakt oss för mer information eller läs här: 
Tel: 08-445 29 70
info@hydac.se

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden

www.hydac.se

Följ oss gärna på Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC!

 

 

 

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.032