23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NYHET - KmK INSTRUMENT inleder nytt distributörsamarbete med BYK-Gardner

KmK INSTRUMENT inleder år 2024 med nytt distributörsamarbete med BYK-Gardner Instruments som är marknadsledande tillverkare av mätutrustningar för mätning av färg, glans, utseende och fysikaliska egenskaper

Förfallodatum
den 1 maj 2026

BYK-Gardner Instruments är ett ledande tyskt företag inom kvalitetssäkring och processlösningar till alla branscher där färg, utseende och fysikaliska egenskaper tillför ett viktigt värde. 

För att vara närmare de svenska kunderna i alla branscher där vi är verksamma har vi utökat vår närvaro i Sverige genom ett samarbete med KmK INSTRUMENT. Förutom försäljnings- och supportaktiviteter kommer KmK att ha en roll i att organisera, erbjuda och utföra lokal service i Sverige men också agera service hub för hela skandinavien. Härmed vinner vi högre tillgänglighet för våra svenska och skandinaviska kunder och för oss ett stort steg närmare våra mål med vårt "Greenability-program” och spara jordens resurser, säger Joost Bakker, Area Sales Manager Nordic på BYK-Gardner Instruments. 

KmK och BYK kommer inom kort arrangera Workshop i några orter i Sverige. För alla frågeställningar är ni välkomna att kontakta vår Per-Håkan Kalbhenn.

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Per-Håkan Kalbhenn
vVD, Mätteknik & OFP
ph.kalbhenn@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.031