23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff stärker applikationsteamet med Daniel Olofsson

Teamet växer - Daniels erfarenhet och kompetens kommer att ytterligare stärka vår position som ledande inom automation.


Beckhoff Automation välkomnar Daniel Olofsson till applikationsteamet. Han tillträder den 1 februari rollen som applikationsingenjör och kommer tillhöra vårt Göteborgskontor.

Han kommer närmast från AH Automation där han arbetat i drygt 20 år, han tar därmed med sig stor erfarenhet inom programmering och idrifttagning av styrsystem, HMI, drivsystem mm för maskiner, maskinlinjer och robotceller.

Vi ser fram emot att välkomna Daniel vårt team och är övertygade om att hans erfarenhet och kompetens kommer att ytterligare stärka vår position som ledande inom automation.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer på www.beckhoff.se

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Sänd till en kollega

0.048