23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium - Environmental Due Dilligence 28/2

Följ med Rambolls Due Diligence-team på ett webbinarium skräddarsytt för företagsledare, investerare och intressenter som är involverade i fusioner och förvärv. Oavsett om du förbereder dig för en försäljning, vill säkra en solid investering eller navigera nya EU-regler och få koll på ESG, innehåll ger detta webbinarium användbar information för företag när som helst under transaktionsresan.

Miljömässig due diligence (Environmental Due Diligence, EDD) är en systematisk analysprocess som utförs för att bedöma potentiella risker och möljigheter hos ett målbolag eller egendom, speciellt de som kan påverka företagets värde. Processen inbegriper utvärdering av olika aspekter så att både säljare och köpare kan ta informerade beslut och se till att transaktionen är i linje med strategiska mål. Det är en omfattande process som kräver engagemang från alla parter, men som kan förenklas genom att vara väl förberedd.

Under webbinariet går vi igenom hur information och åtgärder som identifieras under en due diligence kan öka både företagets värde och köparens förtroende under en transaktionsprocess. Du lär dig också om den nya EU-lagstiftningen inom due diligence och hur den kan påverka ditt företag. EDD är inte bara relevant i samband med transaktioner, utan även som en fristående utvärdering för att säkerställa fortsatt miljömässig hållbarhet och ansvarsfullhet inom organisationen, antingen direkt eller indirekt, och kan utökas med ämnen inom Environmental, Social & Governance (ESG). Genom att tidigt identifiera företagets nulägesstatus kan man undvika miljörelaterade finansiella risker men även bidra till hållbara arbetssätt, samtidigt som ni skyddar ert företags värde och rykte.

ANMÄLAN

Ur webbinariets innehåll

  • Insikter i EDD-processen: Hur Ramboll kan stödja din organisation genom att skapa en helhetsbild och underlätta ansvars- och uppgiftsfördelning.
  • Utvecklingen inom EDD och framtida riktning: Hur kommander EU-direktiv påverkar EDD och vilken betydelse det har för er verksamhet.
  • ESG och EDD: Förstå vikten av att integrera ESG i EDD och vikten av att tänka holistiskt i era miljöutredningar.

Målgrupp

Webbinariet är särskilt utformat för dig som hanterar miljö-, due diligence-, företagsköp-, investerings- eller ESG-frågor, och för företagsledare som aktivt arbetar för förbättrad miljömässig prestanda inom sin organisation.

Datum och tid:
28 februari kl. 09:00-10:00

ANMÄLAN

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Sänd till en kollega

0.031