23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trygghet - Kontrakt och Avtal Kombo-erbjudande

Vi på Blendify har skapat ett komplett kunskapspaket där vi erbjuder dig att gå Entreprenadjuridik inkl. AMA AF + AMA Anläggning. Allt du behöver för att känna dig trygg när du jobbar med kontrakt- och avtalshantering kopplat till anläggningsentreprenad.  

- Grundläggande Entreprenadjuridik går igenom samtliga kapitel i AB04, inklusive tvist och hävning, samt skillnader mot ABT 06. Fokus ligger på avgörande delar som är viktiga för dig att ha koll på, faktorer som tex kan påverka lönsamhet och öka riskexponeringen.

- AMA AF 21 är avsedd att fortsatt utgöra ett bra och uppdaterat referensverk som grund för administrativa föreskrifter i anslutning till Allmänna bestämmelser AB 04 för utförandeentreprenader eller ABT 06 för totalentreprenader.

- AMA Anläggning 23 av AMA:s ursprung, dess struktur med koder och rubriker, samt hur den bör användas med hänsyn till olika regler såsom pyramidregeln, företrädesregeln, sambandsregeln samt rekommenderade beskrivningar. Kursen tar även upp publikationer som t.ex. RA (Råd och Anvisningar), MER (Mät- och ersättningsregler) och AMA-nytt.

Boka detta paket genom att göra en bokning på Grundläggande Entreprenadjuridik och lägg till koden: AMA 
Pris: 5800 kr ex moms
https://www.blendifylearning.com/kursentreprenadjuridik

 

Blendify Learning AB
Gamla landsvägen 4
196 30 Kungsängen
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5591955454

Kontaktperson

PB

Sänd till en kollega

0.047