23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stor, större och störst! Universell hårdhetsprovare

NEMESIS 9800G2 Universell hårdhetsprovare från INNOVATEST- idealisk för stora bearbetade metalldetaljer.

Förfallodatum
den 22 april 2025

Denna hårdhetsprovare är anpassad för stora detaljer och utrustad med en stor radiell ram som tillåter provning både på och bredvid maskinbasen, vilket underlättar hanteringen av tunga arbetsstycken. Det kraftfulla testhuvudet, som kan svängas enkelt, eliminerar behovet av manuella justeringar och gör det möjligt att använda en kran eller gaffeltruck för positionering.

Med en dubbel Z-axel och ett omfattande utbud av skalor, från Vickers 500gf och Knoop till Brinell 3000kgf, kan 9800G2 bestämma hårdheten hos både små och anmärkningsvärt stora detaljer. Dessutom garanterar det avtagbara blocksteget i gjutjärn precision och användarvänlighet vid testning av mindre delar.

Det CNC-motoriserade testhuvudet, tillsammans med ett 9-positionstorn för olika intrycksspetsar och ett laserpositioneringssystem erbjuder ytterligare flexibilitet och precision.

AI och ett högklassigt optiskt system säkerställer de bästa Brinell-mätningarna, medan djupmätningen utförs med linjära mätare av högsta kvalitet. Trots dess avancerade funktioner är NEMESIS 9800G2 en standardserieprodukt som kan anpassas efter specifika behov, vilket kombinerar tillförlitlighet med anpassningsbarhet.

Läs mer:

Stor, större och störst! Universell hårdhetsprovare från INNOVATEST (kmk-instrument.se)

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.063