23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säkra solcellsinstallationer med Metrel MI3115 och Elma Instruments

I en tid med fokus på greentech, hållbar försörjning och förnybar energi, är det ett nöje för Elma Instruments att kunna presentera det nyaste inom test och avprovning av solcellsinstallationer.

I en tid med fokus på greentech, hållbar försörjning och förnybar energi, är det ett nöje för Elma Instruments att kunna presentera det nyaste inom test och avprovning av solcellsinstallationer.

Metrel har i MI3115 PV Analyser lanserat en användarvänlig och komplett solcellsinstallationstestare för anläggningar upp till 1500 V. Funktionerna omfattar naturligtvis säkerhetstester som kontinuitetstest för kontroll av skyddsledare samt isolationstest av paneler och strängar; funktionerna omfattar också prestandatester som mätning av kortslutningsström och tomgångspänning, jämförelse av mätvärden med STC-värden, samt mätning av I/V-karaktäristik; som kronan på verket har MI3115 en autotestfunktion för enkelt och snabbt test i enlighet med DS/EN 62446.

Användarinterfacet är intuitivt, och man kommer enkelt åt funktioner och inställningar beröringskänsliga färgskärmen; den inbyggda minnesstrukturen och databasen med solcellspaneler möjliggör behändigt en jämförelse av mätdata och STC. Dokumentation kan färdigställas i Metrel ES Manager PC-programvara.

Metrel MI3115 PV Analyser levereras inklusive trådlös remote-enhet, temperaturprob och referenscell för solinstrålning för registrering av omgivningsparametrar.

Funktionerna och användarvänligheten gör Metrel MI3115 PV Analyser till det perfekta verktyget för test av solcellsinstallationer – oavsett om det rör sig om driftsättning, utvärdering, periodisk test och underhåll eller felsökning.

Se mer på www.elma.se eller ring på 08-447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

Es

Sänd till en kollega

0.047