23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Så maximerar du ROT-avdraget och får nöjda kunder: Nyckeltips inför 2024

Det är hög tid att planera för det nya ROT-avdraget som träder i kraft 1 juli om du inte redan gjort det! Läs vidare för att få nyckeltips om hur du bäst maximerar fördelarna och ger dina kunder bästa möjliga service inför 2024!

Från och med 1 juli 2024 höjs taket för ROT-avdraget, vilket öppnar upp nya möjligheter för både hantverkare och deras kunder. Men hur kan du som hantverkare dra full nytta av denna förändring och samtidigt ge dina kunder bästa möjliga service?

ROT-avdraget, som ger privatpersoner skattereduktion för renoverings- och underhållsarbeten, höjs från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. Detta innebär att dina kunder kan dra av mer för sina projekt, men det kräver också noggrann planering och förståelse för att maximera fördelarna.

Som hantverkare är det viktigt att informera dina kunder om dessa förändringar och hjälpa dem att planera sina projekt för att utnyttja det höjda taket optimalt. Genom att dela upp arbetet över både första och andra halvåret av 2024 kan kunderna utnyttja både det gamla och nya taket för avdraget.

Vill du veta mer om hur du kan optimera faktureringen, planera projekten smart och ge dina kunder råd om hur de bäst använder sina ROT-avdrag?

Klicka här för att läsa hela artikeln och få alla detaljer om hur du kan maximera ROT-avdraget och säkerställa nöjda kunder inför 2024!

Minuba AB
Flöjelbergsgatan 20B
431 37 Mölndal
Göteborgs stad
Sverige

Kontaktperson

Linnéa Borg
Marknadskoordinator
lib@minuba.se

Sänd till en kollega

0.047