23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mared EntryTech levererar förstklassig dörrautomatik till Elgigantens nya logistikanläggning

Mared EntryTech har fått uppdraget att leverera dörrautomatik till Elgigantens nya logistikanläggning på LogPoint South Sweden, söder om Jönköping. Leveransen inkluderar 14 slagdörrsautomatiker och tre skjutdörrsautomatiker från italienska Label. Byggd av BRA Bygg i samarbete med Catena.

Mared EntryTech har fått det ärofyllda uppdraget att leverera avancerad dörrautomatik till Elgigantens nya logistikanläggning på LogPoint South Sweden, beläget söder om Jönköping.

Leveransen omfattar 14 automatiker för slagdörrar från den italienska tillverkaren Label, av modellen Neptis Plus. Dessa automatiker är utrustade med nödbatteri för att säkerställa felfri drift även vid strömavbrott. Utöver detta har Mared EntryTech levererat viktiga tillbehör såsom säkerhetssensorer från Hotron, armbågskontakter och fingerklämskydd.

Ytterligare tre skjutdörrsautomatiker, Eterna 90 och Eterna 150, även de från Label, ingår i leveransen.

Elgigantens nya logistikanläggning är strategiskt placerad mitt emot deras nuvarande centrallager och kommer att användas för att hantera deras kökslinje, Epoq. Byggnationen påbörjades hösten 2022 och inflyttning är planerad till våren 2024.

Den nya logistikanläggningen, som har byggts av BRA Bygg i samarbete med logistikfastighetsbolaget Catena, omfattar imponerande 86 600 kvadratmeter och kommer att vara en av de största i Norden som är byggd med limträstomme.

Raia Hayatleh, arbetsledare på BRA Bygg, kommenterar samarbetet:

”Mared EntryTech visade verkligen flexibilitet och professionalism under hela processen. De stöttade med kunskap och erfarenhet, vilket har varit en bidragande faktor för projektets framgång.”

Se mer från Mared EntryTech och vårt utbud på hemsidan.

Mared EntryTech
Klövergatan 6
561 51 Huskvarna
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5569874554

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.049