23948sdkhjf

Hydroscands butik i Karlskoga firar ett år efter nyöppning

Hydroscand meddelar att det har gått ett år sedan de nyöppnade sin butik i Karlskoga, där företaget nu driver verksamheten själva. 

För ett år sedan tog Hydroscand över sin tidigare återförsäljarbutik i Karlskoga och gjorde en nyöppning av butiken, enligt ett pressmeddelande från företaget. Den renodlade Hydroscand-butiken ligger kvar på Hangarvägen 17, nära flygplatsen.

Hydroscand meddelar de har utökat sitt sortiment både på lagret och i butiksutrymmet. Företaget menar att produkterna nu är mer tillgängliga för kunderna, vilket har lett till en ökad försäljning. Tidigare var de flesta varorna placerade bakom disken, vilket begränsade kundernas möjlighet att utforska och hitta det de behövde.

Enligt Hydroscand har den nya butiksdriften under företagets regi lockat nya kunder och stärkt företagets närvaro i regionen. Kunderna uppskattar det ökade antalet Hydroscand-butiker i området, meddelar företaget i pressmeddelandet.

Hydroscand förklarar att de tillsammans med sina närliggande butiker i Kristinehamn och Örebro kan erbjuda en högre tillgänglighet av produkter för kunderna. De andra butikerna erbjuder också en mobil slangservice, SlangExpress, som enligt Hydroscand ytterligare förbättrar servicegraden för kunderna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095