23948sdkhjf

Nordiske Medier lanserar unika digitala branschutbildningar

Dagliga nyheter från Nordiske Medier kompletteras med branschspecifika utbildningar som diplomerar deltagaren. Först ut är utbildningar inom energieffektivisering och processvätskor.

Varje dag förser Nordiske Mediers B2B-redaktioner läsare med de senaste branschspecifika nyheterna, både digitalt och via tidningar. Nu utökas utbudet med utbildningar där experter knutits till specifika områden för att förkovra olika branschers medarbetare på ett professionellt sätt.
Tillsammans med kursaktören Coursio kommer mediekoncernen framöver att erbjuda utbildningar inom mängder av branschområden där kursdeltagaren slutligen diplomeras.

Kurserna, som nu är tillgängliga, tar deltagaren på en pedagogisk utbildningsresa via en digital plattform där experter från branschen ger utbildning, tips och råd i form av video-lektioner. Varje deltagare kan i lugn och ro ta sig igenom de olika stegen i egen takt.

– Satsningen är ett naturligt steg förr oss som branschmediakanal. Vi ser verkligen fram emot att lansera flera spännande utbildningar inom olika branscher och därmed erbjuda kompetensutveckling på ett lättillgängligt sätt, säger Magnus Kepinski, vd Nordiske Medier.

Först ut inom byggområdet är en kunskapshöjande utbildning med fokus på energieffektivisering som vänder sig till alla som behöver vägledning och de senaste kunskaperna för att uppnå en optimal energieffektivisering i sin verksamhet.

– Det finns mycket man kan göra för att minska energianvändningen och framförallt kostnaden, menar kursledaren Roland Jonsson, utbildad vvs-ingenjör med erfarenhet som vvs-montör samt marknadsekonom DIHM.

Även en utbildning inom industriområdet är tillgänglig i samband med lanseringen. En kunskapshöjande utbildning med fokus på processvätskor som vänder sig till dem som arbetar inom exempelvis process, underhåll, verkstad, metall, papper och massa.

Utbildning energieffektivisering, klicka här.

Utbildning processvätskor, klicka här.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067