23948sdkhjf

ETB Bygg blir MVB efter förvärv och namnbyte

Nu tar Skellefteåbaserade byggkoncernen ETB Bygg nästa steg efter förvärvet i december och byter namn till MVB.

Skellefteåbaserade byggkoncernen ETB Bygg har efter förvärvet i december beslutat att byta namn till MVB. Byggbolaget MVB förvärvade 60 procent av ETB i januari och som en del av den fortsatta utvecklingen kommer bolaget nu att officiellt gå under det gemensamma varumärket MVB.

Mattias Jakobsson, vd och grundare av ETB, som numera blir vd för MVB Skellefteå, säger att namnbytet är ett logiskt steg i företagets utveckling. Han framhåller att organisationen och den lokala kunskapen förblir densamma, men att samarbetet med MVB kommer att bidra med ännu mer resurser, kompetenser och möjligheter för att växa på en expansiv marknad.

Jennie Åberg, vd för MVB Nord, menar att namnbytet är en viktig strategisk utveckling för att tillsammans bli det naturliga valet av byggbolag i Västerbotten och övriga delar av norra Sverige. Hon beskriver att ETB har gjort ett fantastiskt arbete och att det är extra roligt att nu få arbeta under samma varumärke.

MVB kommer att finnas på plats under mässan Business Arena Norr i Umeå den 19 april, där Jennie Åberg menar att det är ett perfekt tillfälle för intresserade att träffa dem och få veta mer om vad MVB står för och vad de kan erbjuda marknaden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078