23948sdkhjf

Hon blir ny chef för Ramboll Water

Anna Hamrin blir Country Market Director (CMD) för Rambolls affärsenhet Water i Sverige, efter att ha varit tillförordnad rollen under en tid.

Anna Hamrin började på Ramboll som team leader 2012 och har sedan dess haft olika ledarroller, framför allt inom water & wastewater treatment. Som CMD ansvarar Anna för att leda det väletablerade svenska Water-teamet mot fortsatt tillväxt.

– Jag ser fram emot att ta mig an rollen och ta vid efter Annika. Jag ser många möjligheter att utöka vår marknadsandel i Sverige inom samtliga kompetensområden. Det ska också bli spännande att driva arbetet med vår strategi The partner for sustainable change som ur ett vattenperspektiv bland annat handlar om att fortsätta flytta fram positionerna för en hållbar vattenhantering, till exempel genom att ta vara på de resurser i form av energi och näringsämnen som finns i vårt avloppsvatten, säger Anna Hamrin, ny CMD för Water i Sverige. 

Ramboll Water består internationellt av mer än 1000 vattenexperter, varav runt 170 i Sverige. Konsulterna inom Water arbetar med kunder inom både privat och offentlig sektor, och uppdragen rör bland annat klimatanpassning och översvämningshantering, industriell vattenhantering, VA-process, VA-teknik, vattenförsörjning och hantering av vattenresurser.

– Jag är mycket glad att Anna nu tar ett steg fram för att leda hela Water Sweden. Vi har jobbat tillsammans i många år och Anna har alltid varit en nyckelspelare, en kunnig och engagerad ledare som tänker helhet och som har en förmåga att bygga teamet tillsammans med Waters övriga ledare. Jag välkomnar henne till ledningsgruppen och ser fram emot att på nära håll följa Annas och Waters utveckling, både i Sverige och internationellt, säger Ramboll Sveriges vd Anette Seger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078