23948sdkhjf

Cramo introducerar nytt affärsområde för lyftlösningar

Cramo AB expanderar sin verksamhet och lanserar Cramo Lyft, ett nytt affärsområde inriktat på hyresutrustning och lösningar för olika typer av lyft inom industri- och byggsektorn.

Cramo Lyft kommer att erbjuda hyresutrustning och lösningar för olika typer av lyft inom exempelvis industrin och byggbranschen. Affärsområdet leds av Jonas Ohlson, som utsetts till chef för enheten.

– Vi har branschens bredaste sortiment och erbjuder olika hyreslösningar för att tillgodose kundernas behov. Vårt fullsortiment erbjuds från våra lyftdepåer i Gällivare, Stockholm och Göteborg, varifrån vi snabbt kan tillgodose alla våra kunders behov över hela Sverige.

Det nya affärsområdet har etablerats i samarbete med Cramos ägare, Boels Rental. Jonas Ohlson framhåller den starka positionen som Cramo Lyft har tack vare detta samarbete.

– På kort tid har vi skaffat oss fördjupad specialistkunskap och etablerat en bred tjänsteportfölj – det ger oss de bästa förutsättningarna att hjälpa kunderna att lösa specifika nischbehov inom lyft. Det är ett riktigt starkt komplement till Cramos befintliga produktflotta och produktivitetslösningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
"Hög tid OT-säkra på industriföretag"
Föll hundra meter och dog:  Arbetsmiljöverket åtalsanmäler
Veidekke tillsätter ny ekonomi- och finanschef
Ny teknik tar plats när digitaliseringen i byggbranschen accelererar
Byggpartner Gruppen: Stark tillväxt trots branschutmaningar i Q1
Svevia utser Pär Gustafsson till avdelningschef för Ballast

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094