23948sdkhjf

Helsingborg väljer Tyréns för att forma stadens infrastruktur

Tyréns kommer att spela en betydande roll i Helsingborgs utveckling de kommande åren, efter att ha vunnit ett ramavtal, som framförallt gäller detaljprojektering och utredning inom infrastruktur.

Avtalet spänner över fyra år och involverar tre kommunala instanser: Helsingborgs stad, Helsingborgs hamn och Helsingborgshem.

Andreas Olsson, avdelningschef på Tyréns, uttryckte sin entusiasm över denna upphandling.

– Vi har sedan tidigare arbetat mycket med Helsingborg, och vi har ett väldigt bra samarbete som jag ser framemot att få fortsätta utveckla.

Avtalet tillåter Tyréns att fortsätta redan påbörjade uppdrag och initiera nya, vilket innebär att ett utbud av kompetenser kommer att mobiliseras för stadens utveckling. Detta sträcker sig från infrastruktur och planering till byggteknik, vilket förtydligar Tyréns roll som en partner i Helsingborgs tillväxt.

– Det är kul att få bidra med den bredd vi har på Tyréns och involvera samtliga divisioner i arbetet med Helsingborg. Vi ser framemot det fortsatta arbetet där vi har en god dialog och ett gott samarbete med våra beställare för att hitta bra lösningar för samtliga instanser och invånare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096