23948sdkhjf

Östersunds stora renoveringsprojekt anförtros två Instalcobolag

I en av Jämtlands mest omfattande ROT-renoveringar har två Instalcobolag, RP Montage & Energipartner och TC Kraft, blivit betrodda med ansvaret att utföra el- och VS-installationer.

Instalcos dotterbolag RP Montage & Energipartner och TC Kraft har erhållit uppdraget att genomföra installationer i samband med renoveringen av cirka 200 lägenheter i Östersund. Denna renovering sker i samarbete med NCC och Östersundshem.

Andreas Thors, vd för RP Montage & Energipartner, uttrycker sin entusiasm över samarbetet.

– Vi är mycket glada över att fortsätta vårt samarbete med NCC och Östersundshem och att vi är två Instalcobolag som blivit utvalda i ett av Jämtlands större ROT-renoveringsprojekt. Tillsammans kan vi erbjuda leverans och genomförande av VS och el på ett effektivt och smidigt sätt.

Kvarteret Hjorten, som består av 192 lägenheter fördelat på åtta byggnader, kommer inte bara att genomgå en renovering. Tio nya bostäder planeras också att byggas som en del av detta projekt. El-entreprenaden kommer att omfatta ett fullständigt byte av elsystem och datanätverk, med varje lägenhet som uppgraderas från 1 fas- till 3 fasabonnemang. VS-entreprenaden kommer att vara lika omfattande, med utbyte av hela värmesystemet, inklusive tapp- och spillvattenstammar, samt installation av blandare och sanitetsporslin i lägenheterna.

Läs också: Ställningsföretag med 120 anställda köps upp av installationsjätte

Instalco uppger att arbetet förväntas påbörjas i augusti och avslutas i slutet av 2025. Målet är att detta projekt inte bara ska utföras utan också certifieras som ett hållbarhetsklassat Instalcoprojekt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078