23948sdkhjf

Moelven Byggmodul anställer sin första hållbarhetschef

Moelven Byggmodul växlar upp sitt hållbarhetsarbete och anställer Cecilia Ullman (48) som bolagets första hållbarhetschef. Hon tillträdde 14 augusti och kommer utgå från Torsby.

–Det känns enormt spännande och jag är otroligt ödmjuk inför rollen som hållbarhetschef på Moelven Byggmodul. Skogen ligger mig väldigt nära hjärtat. Jag har också hört mycket gott om Moelven som arbetsgivare, säger Cecilia Ullman.

Moelven Byggmodul har under flera års tid arbetat med miljöcertifieringar i sina byggprojekt, som exempelvis Svanenmärkta skolor, förskolor och bostäder. För att fortsätta vara det naturliga valet för alla som vill bygga klimatsmart har en tvärfacklig fokusgrupp bildats för att främja företagets klimatarbete. Genom anställningen av en hållbarhetschef intensifierar de nu sitt arbete och stärker samarbetet med Moelven-koncernens hållbarhetsavdelning.

Cecilia Ullman kommer direkt från rollen som miljöchef på Uddeholm där hon under 22 år aktivt bidragit till att bygga upp företagets arbete inom miljö och hållbarhet från grunden. Hon har även forskningsbakgrund inom miljömedicin från Göteborg och erfarenhet som bland annat miljö- och hälsoskyddsinspektör i Hagfors kommun.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141