23948sdkhjf

Det blir ännu lättare att hitta en schysst byggare

Nu lanserar Byggföretagen en uppdaterad version av den populära söktjänsten Schyssta byggare.

Schyssta byggare är en söktjänst från Byggföretagen där privatpersoner, bostadsrättsföreningar, offentliga och privata beställare kan söka utförare av olika byggtjänster. Efter den senaste uppdateringen ska det nu vara ännu enklare.

För att vara sökbar på Schyssta byggare måste medlemsföretaget uppfylla Byggföretagens medlemskriterier.

– Det ska vara lätt att göra rätt. Vi vet att många har svårt att veta vart man ska vända sig för att hitta en seriös byggare. Det uppdaterade söktjänsten gör det betydligt enklare för alla typer av beställare att hitta rätt. På schysstabyggare.se hittar man hundratals byggföretag som har kollektivavtal, vill följa lagar och avtal och sätter säkerheten främst, säger Byggföretagens vd Catharina Elmsäter-Svärd, i ett pressmeddelande.

På söktjänsten fyller man i vilken typ av beställare man är, vilken typ av jobb man önskar få utfört samt var i Sverige som jobbet behövs och får sedan förslag på olika byggföretag som matchar önskemålen.

– Gemensamt för alla byggföretag på Schyssta byggare är att man har avtalsenliga löner, pensionsavsättningar, försäkringar, genomgått särskilda utbildningar i arbetsmiljö och sund konkurrens, tillämpar ID06, skrivit under Byggföretagens uppförandekod och en hel del annat som visar att man är en schysst byggare, säger Catharina Elmsäter-Svärd.

På söktjänsten Schyssta byggare hittar man alla medlemsföretag hos Byggföretagen som valt att aktivera sig för tjänsten. Nya företag tillkommer kontinuerligt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062