23948sdkhjf

Framtidens byggmässa äger rum i Paris

INTERMAT 2024, den internationella mässan för byggbranschen, kommer att äga rum mellan den 24 och 27 april i Paris. 

Mässan, som arrangeras av Comexposium, sätter fokus på hållbar utveckling och innovation inom sektorn. Med fyra centrala teman, syftar mässan till att adressera branschens mest akuta utmaningar, från minskade koldioxidutsläpp till digitalisering och socialt ansvar.

Enligt arrangören Comexposium, kommer INTERMAT 2024 att fungera som en samlingspunkt för byggbranschens ledande aktörer. Mässan har som mål att utnyttja den samlade expertisen för att ta sig an branschens största utmaningar. Dessa inkluderar energieffektivitet, digitalisering, socialt ansvar och utbildning, samt att skapa en dialogplattform med statliga myndigheter.

Comexposium uppger att en av de centrala delarna av mässan kommer att vara ett branschforum. Detta forum kommer att inkludera Frankrikes fem största branschorganisationer och fungera som en arena för diskussioner och föreläsningar. Syftet är att utforska olika sätt att minska koldioxidutsläpp inom byggsektorn. Dessutom kommer mässan att innehålla en tävling kallad "INTERMAT Innovation Awards", som syftar till att lyfta fram innovativa lösningar på branschens utmaningar.

Ett nytt inslag för 2024 är ett särskilt område dedikerat till ny teknik och alternativa energikällor. Detta område kommer att vara en hubb för uppstartsföretag och etablerade företag som fokuserar på energieffektiva lösningar.

Mässan kommer också att ha ett särskilt fokus på arbetsmarknaden och utbildning inom byggsektorn. Det kommer att finnas workshoppar, föreläsningar och "jobbdejter" för att främja yrkeskunskap och humankapital.

Comexposium betonar att mässan kommer att ha ett starkt fokus på hållbarhet och socialt ansvar. Det kommer att finnas utställningar och program som riktar sig mot att uppnå nollutsläpp och främja den cirkulära ekonomin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.461